19:50

Nice väder idag!! dagens förmiddag spenderades i stallet med Fanny, hon gick super bra och man får värkligen sommar kännslor när man kan rida ett dressyr pass på åkern i bara T-shirt! Fanny gick supert och jag är skit nöjd med henne.. På torsdag åker jag bort och rider henne igen, då blir det antagligen lite hoppning också :D Fun!!!
När jag väl var hemma igen så blev det att ligga på altanen och steka lite i solen tillsammans med Harry Potter i lurarna, tänkte nörda igenom alla böckerna igen, fast den här gången lyssnar jag hellre ;)

Har även fått lite kontakt med en tjej som sköter om Twiggy, som stod på ridskolan för länge sedan.. Fick även veta att hon typ har blitt ännu mer sur i boxen, och så och att hon fortfarande bockar av alla x) Jag skulle göra nästan allt för att få testa att rida henne igen, eller åtminstonde få träffa henne :/ Saknar henne fortfarande, trots att hon kanske inte var roligast att rida just då, men om jag tänker tillbaka så upptäcker jag hur mycket jag lärt av henne, hur hon utvecklade mig som ryttare. I början flög jag av varenda gång men sen gick det bättre och bättre, jag började lära känna henne mer och jag visste när hon skulle börja bocka, jag lärde mig och i slutet var det inte ofta jag åkte av. Jag insåg aldrig hur mycket jag lärde mig, just då tänkte jag nog mer på "vad gör jag" varför skall just JAG rida henne när hon gör så? Men nu inser jag hur mycket jag har att tacka henne!

När jag för någon månad sen fick rida en ponny som bockade lika mycket så var jag den som fick rida henne, för jag visste hur man skulle göra, det kändes inte läskigt, jag visste hur jag skulle göra, och allt det bara för att jag red Twiggy. Twiggy är en ponny som jag sällan kommer glömma! :(


Kommentarer
Postat av: Philippa :D

sv jo Twiggy mår bra, hon e på samma bockhumör alla hoppningar :D

Blir tÅrögd av detta inlägg, jag vet hur j*vla hemskt det är att få lämna något man saknar..... Var bor du??

Långt från lidingö, du kanske kan övertala dian föräldrar att få åka och hälsa på hos oss, jag ska med kärlek hälsa lilla Teigzter från dig :)

Kram! Hoppas du inte saknar henne allt för mycket, det är för j*vla hemskt, jag förstår dig..... Hate it!! ❤ ;(

2012-05-20 @ 19:56:27
URL: http://boingboing.blogg.se/
Postat av: Andrea

Du kan ju komma och hälsa på?! Sök på ridskolanstockby.se



Sen, jag har inte fått en vönnförfrågan. Men har du en profil bild på dig själv?

2012-05-20 @ 19:58:17
URL: http://szanelkatjej.blogg.se/
Postat av: Andrea

Skickat!! Du är/var jätte duktig på Twiggy tycker jag! :D

2012-05-20 @ 20:03:53
URL: http://szanelkatjej.blogg.se/
Postat av: Philippa :D

sv ja det är klart jag kan fixa ;)

kram!

2012-05-20 @ 20:58:00
URL: http://boingboing.blogg.se/
Postat av: sara

Underbart fin blogg Amanda=)<3

2012-05-20 @ 21:01:43
URL: http://thesaraaaah.blogg.se/
Postat av: Andrea

Kan du inte ge lite tips på hur du lärde dig att rida twiggy?? JÄTTE FINT SKRIVET!! :D :love: ;(

Kram

2012-05-21 @ 15:02:35
URL: http://szanelkatjej.blogg.se/
Postat av: Kajza

Känner igen det där... Man lär sig alltid mest av de mest speciella ponnyerna. Är dom bockiga lär man sig hur man ska göra för att hålla sig kvar och få dem att sluta... Lärdomar att ta med sig i livet, helt enkelt!

2012-05-23 @ 14:00:13
URL: http://dumlesdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback